Gündem, Teknoloji

Mega Yazılım

Ticari yazılım firmaları arasında, geçmişten gelen bilgi birikiminin yarattığı tecrübe ile ticari yazılımın üretiminde, pazarlamasında, desteğinde ve eğitiminde, sektörde söz sahibi olan lider firma Mega Yazılım, aynı zamanda muhasebe programı ve üretim takip programı kullanarak, müşterilerine kusursuz bir hizmet sunuyorlar.

İş çözümleri için çeşitli yazılımlar üreten firma, uzman bir yazılım evi olarak nitelendirilebilir. Mega Yazılım özellikle muhasebe ve ticari işler üzerine yoğunlaşmış bir firmadır.

Türkiye genelinde 200’e yakın örgütlenmeye sahiptir. Hizmetlerini bütün ülke sathında gerçekleştiriyor.

 Hizmet verdiği işletmelerin büyüklüklerine göre ürün geliştirme anlayışlarında ayrıma gitmiş durumdalar. Küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin, ihtiyaçlarına uygun olacak bir şekilde hizmetler gerçekleştiriyorlar. Çeşitli çözümler sunuyor ve projeler üretiyorlar.

Kobi Çözümü

Mega-Libero isimli ticari yazılımı, küçük ve orta ölçekli işletmeler için geliştirmiş durumdalar. Rahat bir kullanıma sahip, birden çok kullanıcıyı içerisine alabilen, raporlama olanağına sahip ve esnek bir yazılım.

Kurumsal Çözüm

Mega-Winpro isimli ticari yazılımı, büyük ölçekli kurumsal firmalar için geliştirmiş durumdalar. Çok dövizli ve birden fazla kullanıcıyı içerisinde barındıran, raporlama olanağına sahip, esnek ve açık sistem anlayışla geliştirilmiş bir yazılım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir