Gündem

En İyi Kedi Ürünleri İçin Tercihiniz Juen Olacak

 Pet shop online marketleri arasında bulunan Juen kedi ürünleri için en iyi tercih olmak adına çalışıyor. 32 yıllık deneyim üzerine dijital dünyaya açılan firma kedi besleyenlerin almak isteyebilecekleri binlerce ürün bulunuyor. Sitede bulunan binlerce ürün kalitesinden ödün vermiyor. Aynı zamanda da kedilerin sağlıklı bir şekilde kullanabilecekleri özellikleri barındırıyor. Kediler dışında online markette kuş, balık, köpek, tavşan ve kaplumbağa gibi evcil canlılara özel ürünlerin satışı yapılıyor.

 Kedilere Özel Juen Ürünleri

 Kedilere özel ürünler Juen Pet sitesi kedi kategorisinden bulunuyor. Bu kategoride kedilerin bakımı ve beslenmesi için gerekli olabilecek yüzlerce ürüne yer veriliyor. Kaliteli markalara ait olan bu ürünler arasından hayvan sahipleri aradıkları kriterlere uygun ürünü bulma imkanı buluyor. Kedilere özel hazırlanan Juen ürünlerinden bazıları şunlar oluyor;

 *Kedi maltı

 *Kedi çimi

 *Kedi kumu

 *Kedi evi

 *Kedi taşıma kabı

 *Kedi yatağı

 *Kedi maması

 *Kedi tırmalama tahtası

 *Kedi tasması

 *Kedi vitamini

 Bu ürünlerin tamamı market stoklarında bulunuyor. Bu sayede siparişler kısa sürede verilen adrese eksiksiz ulaştırılıyor.

 Kaliteli Kedi Mamaları Juen Markette

 Juen kedi ürünleri arasında mamalar önemli bir yer tutuyor. Kedilerin sağlıklı beslenmesi için site üzerinde kaliteli mamalar satışı sunuluyor. Mamalar kuru, yaş ve konserve olmak üzere 3 gruba ayrılıyor. Böylelikle kedilerinin beslenme alışkanlıklarına göre kişiler uygun mamayı alarak beslenmeyi sağlıyorlar.

 Kedi yaş maması tüketen kediye sahip olan kişiler yaş mama marka ve ürünlerini inceleyerek seçimlerini yapıyorlar. Marka dışında mamaları seçmelerinde tavuklu, hindili, somonlu, arpalı ve pirinçli içerikleri etkili oluyor.

 Sağlıklı Kedi Bakım Ürünleri Juen Markette

 Kedi bakım ürünleri Juen Market stoklarında bulunabilecek ürün türleri arasında bulunuyor. Kedilerin bakımının doğru ve sağlıklı şekilde yapılmasına önem veren sitede sağlıklı bakım ürünlerine yer veriliyor. Böylelikle bakımı eksiksiz yapılan kediler mikrop kapma veya hastalanma olasılığından kurtuluyorlar. Juen Market’te bulunabilecek bakım ürünleri arasında ise şunlar yer alıyor; Fırça, şampuan, tarak, parfüm, kolonya, diş bakım solüsyonu, macun, sakinleştirici, biberon, peti bakım seti ve göz bakım damlası gibi ürünlerdir.

 Kedileri Mutlu Edecek Oyuncaklar Juen Markette

 Juen Market’te kedilere özel beslenme ve bakım ürünlerine ek olarak kedilerin mutlu olmasını sağlayacak oyuncaklar da satılıyor. Oyuncaklar kedilerin ilgilerini çekecek özelliklerde üretiliyor ve oyuncaklar sayesinde kedilerin evde sıkılmadan zaman geçirmesi mümkün oluyor. Işıklı top, oyun kulesi, oyun çemberi, tırmalama oyuncağı, tüylü oyuncak ve çıngıraklı top gibi ürünler kedi oyuncakları içinde yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir