1. Haberler
  2. Gündem
  3. Başkan Yalçın: “Diyanet bile TÜİK’in verilerine inanmıyor”

Başkan Yalçın: “Diyanet bile TÜİK’in verilerine inanmıyor”

featured
service
Reklam Alanı

ANKARA (İGFA) – Yerel seçimlere ittifakla değil kurduğu yeni partiyle tek başına girme kararı alan Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Diyanet’in belirlendiği fitre fiyatlarındaki artışa ilişkin değerlendirmede bulundu. Diyanet’in TÜİK verilerine inanmadığını bu yüzden fitre oranında fahiş zamma imza attığını ifade eden Başkan Yalçın açıklamasında şunları söyledi:” İktidar her ne kadar ekonomik krizi TÜİK verileri ile makyajlamak istese de gerçek veriler gün gibi ortada. Öyle ki Diyanet İşleri Başkanlığı günlük fitre miktarını 130 ₺ olarak belirledi.Bir önce ki yıla göre artış oranı yüzde 85 oldu. Kısacası Diyanet, TÜİK’in yüzde 65 olarak açıkladığı yıllık enflasyonun yüzde 20 fazlası artış yapmış oldu. Bu da gösteriyor ki;Diyanet de TÜİK’in verilerine inanmıyor. Çarşı pazarı esas alarak yüzde 85 oranında zam yapıyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

İrfan Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Kurumsal Web Tasarımı - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Gündem - Kadın Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Odaları - Takipçi satın al - E-Pin Satış -